Тази удивителна история се е случила в Ню Йорк. Трейси Парк

...
Тази удивителна история се е случила в Ню Йорк. Трейси Парк
Коментари Харесай

Историята на Трейси, която за година стана майка цели 4 пъти, удиви целия свят

Тази удивителна история се е случила в Ню Йорк. Трейси Парк и брачният партньор й имали единствено един наследник. Един ден двойката решила, че би било доста хубаво да имат още едно дете. Въпреки това, с помощта на поредност от щастливи изненади, в границите на една година съпрузите се сдобили с цели четири бебета, написа jenata.blitz.bg.

Преди 10 години Трейси и съпругът й Питър решили да станат родители. Жената забременяла без проблеми и на бял свят се появил прелестният им наследник Хънтър. След раждането на бебето съпрузите наблегнали на кариерите си и дълго време на мислели за други деца. Когато и двамата надхвърлили 40-те, решили, че ще е доста хубаво, в случай че си имат още едно дете. И се заели с осъществяването на задачата, преди да е станало прекомерно късно.

В продължение на година Трейси опитвала да зачене, само че всички опити завършвали без резултат. Лекарите споделили, че единственият им късмет още веднъж да станат родители, е Трейси да се подложи на ин витро осеменяване. Съпрузите се вслушали в съвета на експертите, само че нито една от четирите процедури не била сполучлива.

В желанието си да се снабди с още едно дете, Трейси решила да потърси услугите на сурогатна майка. Когато всички формалности били уредени и дамата забременяла, Трейси внезапно разкрила, че тя също чака бебе. Оказа се, че последната ин витро процедура била сполучлива. Девет месеца по-късно тя родила бебето Харлоу, а по-късно сурогатната майка я дарила с близнаците Пайпър и Пресли.

Тъй като фамилията имало тройно повече деца, в сравнение с желало и се наложило да се реалокира в по-голяма къща. А няколко месеца по-късно Трейси схванала, че още веднъж е бременна. Без да го възнамеряват, младата американка съумяла да зачене по натурален път.

Бременността й минала доста тежко и с затруднения и в 29-тата седмица лекарите взели решение да й създадат цезарово сечение.

Така на бял свят се появил дребният Дилън.

При раждането си момченцето тежало едвам кг и половина, само че след 3 месеца съумял да качи задоволително килограми, пораснал и в този момент се усеща повече от прелестно. 

Ето по този начин единствено за 13 месеца Трейси и Питър ненадейно се трансформирали в многодетни родители! 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР